tisdag 23 november 2010















SNART ÄR JULEN HÄR OCH DÅ MÅSTE MAN UMGÅS MED VARANN OCH PYSSLA!

Min lillasyster kom över för någon dag sen med sin hund för att hjälpa mig med min ide, hon hade självklart en egen ide och det är den jag ska visa här nu. Hon ville göra en stjärna en stor sådan för att hänga på hennes väg, så vi gick ut med hundarna i mörkret och letade efter fina grenar och kvistar som skulle passa till vårt bygge.

  1. Hitta fina grenar som är torra, ta den storlek du gillar och längden kan du välja sen.
  2. Testa ut hur du vill din stjärna ska se ut, sen knipsa av små kvistar som sticker ut från din gren som du ej vill ska vara där sen knipsar du av så du får den längden du vill ha.
  3. Använd ett lim som klarar av allt möjligt och har snabb tork tid.
  4. Börja limma så du har grunden till stjärnan, gärna två lager av grenar, låt sen detta torka över natten om det behövs.
  5. Köp en ljusslinga, i detta fallet använde vi två (Hittade bra och billiga på Rusta 15:- paket med 20lampor i varje paket)
  6. När Stjärnan är torr testar du så att ljusslingan fungerar, om allt är okej börjar du linda dit slingan så som du vill ha den, vi limmade lite där vi ville att slingan skulle sitta fast ordentligt sen använde vi oss av tråd så att de satt på plats under tiden det torkade.
  7. När slingan är på och allt är torrt kan du ta små kvistar och limma på lite här och var tills du är nöjd, så ser lite livligare ut, det blev mycket fint när vi valde att göra det, låt det torka.



LYCKA TILL.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar